Parsaviikot

Teinin parsaviikot

18.4.-11.5.


Teinin parsaviikot on varma kevään merkki!

Tule nauttimaan keväästä Teiniin! Odotetut parsaviikkomme ovat kevään makujen juhlaa.

Tarjolla on keittiömestarimme luoma ateriakokonaisuus kahdella alku- ja pääruokavaihtoehdolla.

Meillä on parsan ystävälle parasta parsasta!

Tutustu ruokalistaan alla ja varaa pöytäsi vaikka samantien.

Tervetuloa!

Teinin

parsaviikkojen menu

ALKUUN/ Starters


Paistettuja osterivinokkaita & parsapyreetä karamellisoitua purjoa ja pikkelöityä kurkkua

Fried oyster mushrooms & asparagus puree with caramelized leeks and pickled cucumber


tai/or


Parsalettunen & savulohimoussea,

pikkelöityä parsaa ja sitruunankuorta

Asparagus pancake & smoked salmon mousse with pickled asparagus and lemon zest


PÄÄLLE / Mains


Ankankoipea & parsapyreetä

punaviinikastiketta ja pikkelöityä parsaa

Duck leg & asparagus puree with red wine sauce and pickled asparagus


tai/or


Paistettua lohta, parsaranskalaisia ja limeaiolia

Pan seared salmon, asparagus fries and lime aioli


JÄLKEEN / Dessert


Raparperijäädyke, marenkia ja marjaa

Rhubarb parfait with meringue and berries


Kolmen ruokalajin menu - Three course menu a’52€

Teinin

parsaviikkojen menu

Menu

Menu

Menu

Kolmen ruokalajin menu a’52€


Share by: